طرز تهیه کیک سون آپ - همراه با روکش آناناسی

آکایران : 

 

کیک سون آپ با روکش آناناسی

 

بنا به گزارش آکاایران : پودر کیک آماده  1 بسته  .  پودر پودینگ نارگیل  1 بسته  .  تخم مرغ 4 عدد

روغن 1/2 لیوان  .  نوشابه سون آپ گازدار 1 قوطی  .  آناناس له شده 1 قوطی

کره 1/3 لیوان  .  آرد 1 قاشق  .  تخم مرغ زده شده 1 عدد

 

,طرز تهیه کیک سون آپ,کیک سون آپ با روکش آناناسی,طرز تهیه کیک,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات

 

طرز تهیه: فر را تا دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید.

 

در یک کاسه پودر کیک و پودر پودینگ را باهم خوب مخلوط کنید. درون پودر گودالی درست کنید و 4 عدد تخم مرغ را به همراه روغن و نوشابه سون آپ درون آن بریزید و کم کم مواد را باهم مخلوط کنید.

 

دور و اطراف کاسه را تمیز کنید و سپس با سرعت معمولی محتویات را به مدت 5 دقیقه با هم زن هم بزنید. مواد را در قالب کیک بریزید و به مدت تقریبا 40 دقیقه در فر قرار دهید تا وقتی چنگال در آن فرو می کنید کیک به آن نچسبد.

 

در یک شیر جوش، آناناس له شده، کره و یک عدد تخم مرغ زده شده و آرد را بریزید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا غلیظ شوند. هنگامیکه کیک حاضر شد، این مخلوط را روی آن بریزید و در یخچال قرار دهید تا خنک شود.

 

 

منبع :

تبلیغات